Reklámtábla

A reklámtábla anyaga általában alumínium vagy tömörített szivacsanyag (ongrofoam). Fém kivitelű reklámtábla megrendelését ajánljuk, kis súlya, merev tartása, hosszú élettartama miatt. Az egy anyagból gyártható reklámtábla maximális mérete 620cm x 120cm. A grafikát fotónyomtatással, fóliázással készítjük.


A megvilágított reklámtáblák esetében matt felületű fóliák alkalmazását javasoljuk, hogy a reflektor fénye ne csillanjon meg a grafikán. A reklámtábla megvilágítására szolgáló reflektorok, a tábla fölött vagy alatt helyezkednek el.

Plasztikus betű

A térben kiemelkedő betű, alakzat, magas reklámértékkel rendelkezik feltűnő megjelenése miatt. A betűtestek rögzítése történhet reklámtáblára, közvetlen homlokzatra, kis tömege miatt kirakatüvegre is. Anyaga polisztirol hab, választható vastagságok 2,3,4,5,6,8,10 cm. Nagy méretű karakterekhez vastagabb anyagot javasolunk. Az egyedi megjelenés érdekében rendelhető plasztikus felirat, logó, fém előlappal, választható szálcsiszolt alumínium, króm hatású anyag, egyéb fém hatású lemezek. Megvilágítása, konzolra erősített reflektorokkal történhet.


Ez a reklám kül- és beltéren kiválóan alkalmazható. A betűtestek színe, a RAL, TIKKURILA színskálából választható, színátmenet nem kivitelezhető, a karakterek maximum két színűek lehetnek(előlap-oldallap különböző). Kivitelezési határidő: 20 nap.

Fém reklámtábla

1.CASINO: A grafikát rozsdamentes lemezből lézerrel vágjuk. A reklámtáblát általában a homlokzattól eltartva szerejük, megvilágítása reflektorral történhet.


2.HOTEL: Jellegében hasonlít a betűdobozhoz, belsejében ennek is hajlított neon helyezkedik el, a homlokzatra távtartókkal szereljük, a fénycsövek hátrafelé világítanak. A reklámtábla megjelenését befolyásoló kezelési eljárások: krómozás, eloxálás, szinterezés.


3.G-PRESS: A reklámtábla fém előlapjából kivágott grafika mögött színezett plexi és egy 10cm mély világító doboz található. A grafika az előlapon a szegélytől beljebb helyezkedik el, így ennél a reklámtípusnál szemből nem látszik a doboz. Nagy fényerő, gazdaságos üzemeltetés, hosszú élettartam jellemzi.


Ponyva, Építési háló

Nagy felületek gazdaságos kivitelezését teszi lehetővé. A grafika nyomtatással vagy fóliával készülhet. Többféle anyagú, vastagságú és színű ponyva rendelhető. Megvilágítása a felület előtt elhelyezkedő reflektorral lehetséges. Más reklámtáblák, cégtáblák kiegészítőjeként ajánljuk. Az építési hálót minden esetben nyomtatjuk, restaurálás alatt álló épületeken alkalmazzukleginkább, hálós szerkezete miatt nagyobb hirdetési felületet enged.